Kartoffelklatkager 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
De revne kartofler blandes (efter at vandet er hældt fra) med alle de andre ingredienser så at det bliver til en kartoffelmosdej.
Olie (helst olivenolie) varmes op i en stegepande og klatkagerne formed i håndfladen - eller direkte på stegepanden - hvis dejen er tyndere. Steg dem gyldne på begge sider. |
|
Opskriften er vist 21144 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2008-08-11 21:56:15 Jeg nøjedes med 100 g rasp. 300 g virkede som alt for meget. Desuden brugte jeg muskatnød i stedet for merian. Hele familien syntes at kartoffelklatkagerne var gode. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne