Hvid chokolademusse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Det er vigtigt at anvende rigtig hvid chokolade i plader eller som brud. De små overtrækspastiller indeholder for meget fedtstof til, at cremen holder sig samlet. Smelt chokoladen helt over vandbad for svag varme. Stil til side. Pisk æggene over vandbadet, til massen er tyk, varm og luftig, og riset danner spor, ca. 10 minutter i alt. Tilsæt den smeltede chokolade, og pisk videre, til massen har en ensartet konsistens. Pisk videre i koldt vandbad, så det er let afkølet, inden den stiftpiskede fløde vendes i. Fordel moussen i 4 portionsskåle, og stil dem koldt, til moussen er stivnet, ca. 3-4 timer.
Til solbærsaucen koges bær op med vandet, til bærrene er udkogte, sukkeret tilsættes og koger med, til det er smeltet. Si saucen, og afkøl helt. Ved serveringen hældes et tyndt lag solbærsauce over moussen. |
|
Opskriften er vist 26328 gange,
og udskrevet 606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer mathilde - 2011-01-31 16:15:47 Mmmhh det lyder super lækkert Bo-serup - 2009-01-29 18:26:40 Jeg må sige at det er nyt for mig, at der skal husblas i hvis Chokolade musse, har lavet mere end 10000 nu og har aldrig brugt husbla kb - 2005-01-01 01:01:01 kamma har ret! opskriften er ubrulig uden anvisning på husblads kamma - 2005-01-01 01:01:01 Hvornår skal husblassen i??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne