Stikkelsbærkompot
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
Nip stikkelsbærrene og læg dem med sukker og krydderier lagvis i en gryde, hæld vand over og lad det hele trækker køligt i et par timer.
Varm stikkelsbærrene langsomt op og lad dem småkoge i 4-5 min., alt efter hvor modne bærrene er. Bærrene skal blive bløde, men må ikke koge ud.
Fordel stikkelsbærkompotten i fryseforme med låg og sæt dem i fryseren, hvor de holder sid i op til 10 måneder.
Tips: Opbevaring i køleskab: ca. 1 uge. Prøv stikkelsbærkompotten som tilbehør til lidt federe kødstykker. |
|
Opskriften er vist 44644 gange,
og udskrevet 975 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Asta - 2014-06-07 16:52:29 Den er vildt god.... Kan klart anbefales👍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne