Stikkelsbærkompot

Stikkelsbærkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 gram Stikkelsbær, friske
1000 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
6 Nelliker, hele
3 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Nip stikkelsbærrene og læg dem med sukker og krydderier lagvis i en gryde, hæld vand over og lad det hele trækker køligt i et par timer. Varm stikkelsbærrene langsomt op og lad dem småkoge i 4-5 min., alt efter hvor modne bærrene er. Bærrene skal blive bløde, men må ikke koge ud. Fordel stikkelsbærkompotten i fryseforme med låg og sæt dem i fryseren, hvor de holder sid i op til 10 måneder.

Tips:

Opbevaring i køleskab: ca. 1 uge.

Prøv stikkelsbærkompotten som tilbehør til lidt federe kødstykker.





karakterer:
Opskriften er vist 44644 gange,
og udskrevet 975 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 20540 (4890 kcal)
KJ pr. Portion 20540 (4890 kcal)
Vægt ialt 3200 gram
Vægt pr. Portion 3200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 641 KJ (152 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 37.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-07 16:52:29
Den er vildt god.... Kan klart anbefales👍