Krydret jydesteg

Krydret jydesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 jydesteg
0.5 tsk.rosmarin
½ koriander
1 tsk.tørret grøn peber
1 tsk.salt
15 g.margarine
 dl.vand
 
½ dl.cremefraiche
½-1 tsk.maizena
 
Opskrift:
Rosmarin, koriander og peber blandes og knuses i en morter.

Kødet gnides godt med krydderierne og salt og brunes på alle sider i en gryde i margarinen. Vand hældes ved, og kødet småsteger ¾-1 time, til stegen er mør. Creme fraichen og maizena røres sammen og piskes i saucen.

Serveres med kartofler, grøn salat eller hvidkålssalat med æbler.

Tips:

Jydesteg er rullet bov med svesker. Vejer fra 700-900 g.





karakterer:
Opskriften er vist 12137 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu