Nakkekam med rødbeder
Hovedingrediens : Oksekød - Oksenakkefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet gnides med peber, smøres med sennep og kommen og drysses med salt.
Kødet brunes i en gryde i margarinen.
Rødvin og vand tilsættes, og kødet småsteger ca. 20 min.
Løgene skæres i kvarte, rødbederne i ret tykke skiver. Løg og rødbeder tilsættes, og det hele steger ca. 3/4 time. Saucen jævnes med fløde og maizena og smages til med salt og peber. Serveres med Kartofler eller groft brød. |
|
Opskriften er vist 15302 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2005-01-01 01:01:01 Meget velsmagende, kraftig og anderledes ret. Kan absolut anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne