Fransk bondegryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Hvidkålen skæres i ottendedele.
Løg, gulerødder og kartofler skrælles.
Grønsager, bov og bacon kommes i en gryde.
Peberkorn, nelliker, salt og hvidvin tilsættes.
Småkoger under låg 2-2½ time, til kødet er meget mørt.
Pølserne halveres og koger med de sidste 10 minutter.
Bacon og kød skæres i skiver og serveres med grønsager, pølserne og Groft brød. |
|
Opskriften er vist 23862 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne