Fransk bondegryde

Fransk bondegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 kg.hvidkål
500 g.løg
500 g.gulerødder
1 kg.kartofler
1 kg.svinebov (helt stykke)
500 g.kogebacon
10 peberkorn
6 helenelliker
1 spsk.salt
3 dl.hvidvin
500 g.tykke pølser
 
Opskrift:
Hvidkålen skæres i ottendedele. Løg, gulerødder og kartofler skrælles. Grønsager, bov og bacon kommes i en gryde. Peberkorn, nelliker, salt og hvidvin tilsættes. Småkoger under låg 2-2½ time, til kødet er meget mørt. Pølserne halveres og koger med de sidste 10 minutter.

Bacon og kød skæres i skiver og serveres med grønsager, pølserne og Groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 23862 gange,
og udskrevet 319 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu