Bovblade i appelsinsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Bovblad Indsendt : Red : |
|
|
Bovbladene gnides med salt og peber og lægges i en lille bradepande.
Nellikerne stikkes i bovbladene, og juice og vand hældes ved.
Stilles i ovnen ved 200 grader i 40-45 minutter.
Den dannede sky serveres til som sauce.
Serveres med Løse ris, grønne bønner og evt. sojasauce. Tips: I stedet for koncentreret juice kan bruges 2-2½ dl. almindelig juice, men appelsinsmagen bliver knap så kraftig. |
|
Opskriften er vist 9512 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne