Bovblade i appelsinsauce

Bovblade i appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bovblad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-2 bovblade, 750 g.
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
8 helenelliker
1½-2 dl.koncentreret appelsinjuice
½ dl.vand
 
Opskrift:
Bovbladene gnides med salt og peber og lægges i en lille bradepande. Nellikerne stikkes i bovbladene, og juice og vand hældes ved. Stilles i ovnen ved 200 grader i 40-45 minutter. Den dannede sky serveres til som sauce.

Serveres med Løse ris, grønne bønner og evt. sojasauce.

Tips:

I stedet for koncentreret juice kan bruges 2-2½ dl. almindelig juice, men appelsinsmagen bliver knap så kraftig.





karakterer:
Opskriften er vist 9512 gange,
og udskrevet 151 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu