Bovblade i krydderurtesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Bovblad Indsendt : Red : |
|
|
Bovbladene brunes i en gryde i margarinen.
Salt, krydderurter, peber og vand tilsættes.
Småkoger under låg 30-40 minutter afhængig af bovbladenes størrelse.
Kødet tages op og holdes varmt. Krydderurterne tages op og kasseres. Skyen jævnes med maizena. Kødet skæres fra benene og skæres i skiver. Purløg og persille kommes over kødet. Serveres med Kartofler og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 11101 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne