Foliestegte bovblade
Hovedingrediens : Svinekød - Bovblad Indsendt : Red : |
|
|
Bovbladet lægges på et stort stykke alufolie og krydres med soja, salt, merian og peber.
Porrerne skæres i skiver og koges 1-2 minutter i letsaltet vand.
Æblerne skæres i tynde både.
Porrer og æbler lægges omkring kødet og pakken lukkes.
Stilles i ovnen på bageplade ca. 1 time ved 200 grader.
Kødet skæres fra benet og i skiver. Æbler og porrer serveres i den sky, der har dannet sig i pakken. Serveres med Groft brød eller kartofler evt. salat med gulerødder og hvidkål. |
|
Opskriften er vist 10038 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne