Krydderurtesteg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Indsendt : Red : |
|
|
Stegen ridses lidt i fedtlaget og gnides med salt.
Lægges i en lille bradepande.
Krydderurterne fordeles over steges.
Løgene skæres i kvarte og kommes i bradepanden sammen med vand.
Stilles i ovnen ved 160 grader ca. 1 ¼ time.
Et kødtermometer skal vise ca 75 grader.
Skyen skummes for fedt og jævnes med maizena. Kartofler og grønsager eller salat serveres til. Tips: Krydderurterne kan varieres afhængig af, hvilke man har mulighed for at få fat i. Bov med ben kan også bruges. I så fald beregnes ca 1 kg. |
|
Opskriften er vist 8690 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne