Bov i gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Indsendt : Red : |
|
|
Baconen klippes i strimler og brunes i en gryde.
Baconen tages op.
Kødet brunes i det afsmeltede baconfedt.
Løg og grøn peber skæres i skiver og svitses med. Bacon, rødvin, vand, hvidløg, laurbær og timian tilsættes, og retten småkoger 40-45 minutter til kødet er mørt. Hvidløg, laurbærblad og timiankvist tages op og skyen jævnes med maizena. Kartofler og grønsager eller grøn salat serveres til. Tips: Et helt stykke bov kan tilberedes på samme måde. Kogetiden er ca. 1 time. |
|
Opskriften er vist 29824 gange,
og udskrevet 596 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne