Bov i gryde

Bov i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.bacon
400 g.bov i skiver
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
2 løg
1 grøn peber
2 dl.rødvin
1 dl.vand
1 fedhvidløg
1 laurbærblad
1 kvisttimian eller ½ tsk. tørret timian
2 tsk.maizena
 
Opskrift:
Baconen klippes i strimler og brunes i en gryde. Baconen tages op. Kødet brunes i det afsmeltede baconfedt.

Løg og grøn peber skæres i skiver og svitses med. Bacon, rødvin, vand, hvidløg, laurbær og timian tilsættes, og retten småkoger 40-45 minutter til kødet er mørt.

Hvidløg, laurbærblad og timiankvist tages op og skyen jævnes med maizena.

Kartofler og grønsager eller grøn salat serveres til.

Tips:

Et helt stykke bov kan tilberedes på samme måde. Kogetiden er ca. 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 29824 gange,
og udskrevet 596 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu