Brasieret svinebov
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Indsendt : |
|
|
Hele molevitten blandes og kødet marineres deri på et køligt sted i 36 timer.
Kødet steges derefter ved 150 grader i halvanden time med lidt af marinaden i bunden af fadet. Kødet dryppes hyppigt under stegningen. Kødet serveres skåret i tynde skiver, med grønsager eller allerhelst med flødestuvet spinat. |
|
Opskriften er vist 19149 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne