Skinkeschnitzler med pasta og spinat
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
|
|
Varm lidt olie på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra panden og hold det lunt i 2 minutter.
Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende let saltet vand. Hæld vandet fra og rist hvidløg i lidt olivenolie. Vend med den frisk kogte pasta og spinat og smag til med citronsaft, salt og peber. Server evt lidt ekstra citron til kødet. |
|
Opskriften er vist 12381 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne