Brygeres gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Indsendt : |
|
|
Løgene pilles, hakkes og svitses i gryden uden at tage farve.
Kødet skæres i tern. og brunes, inden det blandes i løgene. Gulerødderne skæres i stænger og tilsættes sammen med det hakkede hvidløg. Kog panden af med lidt øl og kom det i gryden. Tilsæt resten af øllet og bouillonterningen og lad retten snurre under låg, til kødet er mørt. Retten smages til og serveres med et drys friskhakket persille. Giv syltede agurker, kartofler og evt. tomater til. Tips: Retten kan jævnes med maizena udrør i koldt vand eller øl. Vil man variere opskriften tilsættes ca. 150 g. champignons og en dåse flåede tomater uden væde. |
|
Opskriften er vist 17564 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-05-21 11:36:14 server denne ret med nye kogte kartofler. brug dobbelt med øl. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne