Mørbradschnitzler med løse ris
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
mørbrad/schnitzler skæres ud- bankes vendes i mel og karry og brunes, vand ved så det dækker. steges i ca 20 min.
overhældes med ½ l kaffefløde og champingnon, hæld lidt kulør i og jævn dette
anrettes med ristede tomater+ baconskiver
grøn salat + løse ris
|
|
Opskriften er vist 11248 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne