Hvidkålsgryde med svinekød og kartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Indsendt : Red : |
|
|
Rist kødterningerne i en stegegryde i olien.
Del kålen i kvarter og fjern stokken og skær kålen i store terninger. Skræl kartoflerne og skær dem i stykker. Skrab gulerødderne og skær dem i stave. Rør tomatpuréen og kommen i kødet. Tilsæt kål, kartofler og gulerødder og lad det riste under omrøring 3-4 min. Læg låg over og lad retten småkoge i 1 time. Smag til med salt og server retten sammen med en god skive rugbrød. |
|
Opskriften er vist 20878 gange,
og udskrevet 467 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Megl - 2011-12-15 00:07:39 Man kan med evt bruge spidskommen. Og at hælde 2-5 dl vand i efter man har svitset grøntsagerne gør at retten ikke så nemt brænder på, og grøntsagerne bliver mere eller mindre dampet. Men retten giver luft i maven... Beth - 2007-01-18 13:40:37 Ok, vintermad. Må gerne krydres noget mere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne