Gåseleverposteg
Hovedingrediens : Gås - Gåselever Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Leverne hakkes. Røres op med de øvrige ingredienser.
Farsen hældes nu i en lille skål eller form af passende størrelse, rigelig stor, så den fede masse ikke flyder over. Den beklædes med fine flæskeskiver, og man gør bedst i også at belægge den med tynde skiver af fedt flæsk foroven. Dette forhindrer, at den bliver for brun og tør i stedet for væsket og smuk lysebrun. Skålen sættes i ovnen i en bradepande, hvori der er lidt kogende vand. Ovnen må være godt varm. |
|
Opskriften er vist 16115 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Rene P - 2021-12-01 11:46:17 Irriterende når der ikke står vægt på ingredienser .... Det er jo ikke en gættekonkurrence anonym - 2011-12-06 10:09:23 hvor varm skal den oven værer? Pia Grove - 2005-01-01 01:01:01 jeg bliver nødt til at sige at det hedder postej. Det forvirrer. Nu prøver jeg opskriften som jeg valgte fra i første omgang pga. posteg og så skal jeg nok rose eller rise. venlig hilsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne