Morgenboller

Morgenboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.skummet mælk
¼ pk.gær
2 tsk.salt
2 tsk.raps- eller tidselolie
250 g.hytteost
60 g.havregryn
500 g.hvedemel
 
Opskrift:
Rør gæren ud i lunken mælk. Tilsæt resten af ingredienserne, hvedemelet dog lidt efter lidt.

Ælt dejen og form den til 16 boller. Hvis du ønsker "brydebrød", kan brødene stilles tæt i f.eks. en bradepande beklædt med bagepapir. Lad bollerne hæve, dækket med viskestykke, natten over i køleskab.

Inden bagning, lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 1 time.

Bag dem midt i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 min.

Tips:

Kan fryses





karakterer:
Opskriften er vist 29248 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu