Fransk nakkefilet
Hovedingrediens : Oksekød - Oksenakkefilet Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Pil løget, skræl gulerødder og kartofler.
Skær det hele i mindre stykker.
Pil miniløgene og svits dem hele i fedtstoffet i en gryde. Tag dem op. Brun nakkefileten på alle sider og hæld den kogende mælk ved. Tilsæt de udskårne grøntsager, krydderbuket, hvidløg, salt og peber. Bring blandingen i kog, dæmp varmen og lad retten simre 1-1 1/4. Skum et par gange. Vend kødet efter ca. 30 min. Mål kødets centrumtemperatur med et stegetermometer. Viser det 65.°C, er stegen færdig. Dæk den let til og lad den hvile ca. 20 min., før den skæres for. Fjern krydderbuketten, kog suppen ind uden låg i 5-10 min. Tag grøntsagerne op af suppen og blend eller purer dem med noget at suppen, til saucen har en cremet konsistens. Tilsæt de svitsede miniløg til saucen og kog den igennem i ca. 5 min. Tilsæt evt. mere suppe og smag saucen til. Serveres med Dampet broccoli og gulerødder samt kartofler eller brød. |
|
Opskriften er vist 25497 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer lasse - 2005-01-01 01:01:01 smager udmærket men n ret kedelig ret TH - 2005-01-01 01:01:01 Kødet er bare så det smelter på tungen, og den sovs... den smager virkelig godt og er ikke fed. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne