Nemme pandekager med ingefær og kardemomme
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Karen Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne blandes.
Dejen skal være ligesom en tynd creme, men må ikke "boble" når man tager en suppeske eller hælder noget dej ned i skålen. Bages ganske tynde, på en forholdsvis varm pande. De skal være så tynde så der ligesom kommer småbitte "lufthuller" i. Tips: Kan serveres med fx hindbærsyltetøj og alm. melis (en populær blanding) eller med honning. Er bedst varme, men også udmærkede til madpakken. Egner sig ikke til is. |
|
Opskriften er vist 23979 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne