Canneloniruller med spinat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
1 pakke Canneloniruller koges i 8-10 minutter.
1 løg i tern, 2-3 fed hakket hvidløg og 250 g hakket oksekød brunes i lidt olie. En pakke frossen hel spinat kommes i og tør op ved svag varme. Når spinaten er tøet kommes 1 æg og 35 g revet parmesanost i. Massen fyldes i de kogte rør, der lægges i et fad. 2 spsk. tomatpuré røres med lidt vand og hældes over rullerne. Til sidst hældes bechamelsauce over (brug evt. færdigkøbt Mornaysauce), der drysses med revet ost og fadet sættes i ovnen i 15 - 20 minutter ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 20341 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne