Pandebøf med tomatsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ingredienserne til bøffen æltes sammen i en skål.
Formes til en stor bøf 15 cm i diameter som lægges på en pande med lidt fedt på. Bøffen steges i 10 min. på den ene side og vendes. Her efter lægges tomater i skiver ud på kødet. Hæld nu de flåede tomater ud over, sidst lægges der revet ost ovenpå. Det skal så stå i 10 min. mere. Der kan evt. hældes lidt vand ved, for at lave lidt ekstra sovs. Dette serveres med kogte ris, og evt. salat. |
|
Opskriften er vist 23563 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne