Nakkefilet med gemyse
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet spækkes med bacon, der er skåret i strimler, og nogle kviste persille. Stegen brunes godt. Gulerødder og løg snittes fint, tilsættes og svitses med et øjeblik.
Der krydres med salt og peber. Vand og evt. rødvin, resten af persillen, laurbærblad og timian tilsættes. Stegen simrer i urteblandingen i 1 1/2-1 3/4 time. Når kødet er færdigstegt, sies stegeskyen og urterne pureres gennem en sigte ned i skyen, (det giver en dejlig kraftig sauce). Der smages til med salt og peber, og en anelse sukker samt fløde/creme fraiche. Saucen jævnes evt. Stegen skæres i skiver og serveres sammen med grøntsagerne og champignonerne. |
|
Opskriften er vist 21967 gange,
og udskrevet 585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer kathehansen - 2005-01-01 01:01:01 denn opskrift kan varmt anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne