Farspandekage
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pandekage:
Bland kød, mel, løg, krydderier og æg i en skål. Rør mælken i lidt efter lidt. Lad smørret gyldne i en stegepande. Bred farsen ud i panden og bag den som én stor pandekage 6-7 min på hver side ved jævn varme. Smørdampede grøntsager: Smelt smørret i en tykbundet gryde og læg grøntsagerne i. Salt og vand tilsættes. Dampes møre under låg ved svag varme i 10 min Hældes over farspandekagen og drysses med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 114433 gange,
og udskrevet 2804 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Else Pedersen - 2015-09-26 18:55:40 Jeg har lavet denne ret mange gange over flere år, og den falder altid i god jord. Jeg serverer lille kartofler til og tilsætter så meget vand til grønsagerne, så det fungerer som sovs. Sussie - 2011-02-24 15:18:18 Denne opskrift stammer fra en Karolinebog. Den har jeg lavet masser af gange før i tiden. Den smager godt. Signe - 2011-02-24 09:30:16 Det smager også godt med rodfrugter. Anita - 2010-03-27 12:43:23 2006-11-01 ekstra god opskrift, severede gulerodsalat og smørsovs til Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Smager super godt, jeg laver det istedet for frikkadeller og det er et hit. Grøntsagerne er også MUUUUMS!! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker grønsagsblanding anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det smager også godt hvis man kommer skiver af ost, og skiver af tomater over farspandekagen i stedet for grøntsager. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne