Rugbrødstærte
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Indsendt : |
|
|
Opvarm ovnen til 175 grader C.
Skær rugbrødet i små terninger og bland dem med mandler, mel og bagepulver. Del æggene og pisk æggeblommerne lyse og luftige med sukkeret. Rør snapsen i. Rør de tørre ingredienser i æggeblommerne. Pisk hviderne stive og rør en stor spsk. i blandingen. Vend resten i. Smør en springform med smør og hæld dejen i. Bag kagen i ca. 50 min. til den føles fast. Afkøl på en rist. Når kagen er kold, flækkes den op i to, og bunden lægges på et fad. Pisk fløden stiv og tag lidt fra til pynt. Skær svesker og abrikoser i små terninger. Tag lidt fra til pynt og vend resten i flødeskummet. Kom fyldet på kagebunden og læg toppen på. Pynt med flødeskum, svesker, abrikoser og citronmelisseblade. |
|
Opskriften er vist 14028 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne