Flæskeæggekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæsket steges sprødt på panden og tages op.
Mel, mælk og æg piskes sammen med krydderier og kommes på panden. Æggekagen bages ved svag varme. Når den er næsten færdig, lægges flæskeskiverne ovenpå og purløgen drysses over. |
|
Opskriften er vist 234843 gange,
og udskrevet 5211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (75 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke Merete Jensen - 2014-10-14 18:16:02 Opskriften er mangelfuld Der mangler oplysning om hvor lang tid æggekagen skal bages inger - 2014-04-09 11:04:56 Prøv at severe Stuet spinat til fleskæggekage Mums Annie Jacobsen - 2012-01-10 10:22:37 Synes det skal være stegt fersk flæsk, som min morfar lavede den i 50'erne. karina - 2010-03-24 19:35:27 nem og hurtig at lave.. jeg lede i 10 min for at finde en alm. ægge kage uden alt muligt mærkeligt i.. :o) og den her er super.. nonnen - 2008-08-27 11:30:43 hejsa ja jeg vil lige tilføje at man kan bruge cocktailpølser i stedet for flæsk gerne rugbrød til æggekagen og stærk sennep Lone - 2008-07-04 20:16:43 Kan også laves med letsaltet flæsk. Vi lå et grydelåg over. Rigtig god. louise - 2005-01-01 01:01:01 Det er en god ide at lave mel og mælk til jævning, så melet ikke klumper Merete og Kristoffer fra Odense - 2005-01-01 01:01:01 Vi har lige lavet den, den simpelthen gude skøn! Kjeld Mølgaard - 2005-01-01 01:01:01 Brug kartoffelmel i stedet for alm. mel. pynt ogsåmed tomat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne