Kalkunmørbrad med tunsalsa
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunmørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Bring bouillon, olivenolie og salvieblade i kog, læg kalkunkødet i og dæmp varmen. Lad kødet koge 10 minutter under låg.
Hæld væden fra tunfisken og blend den sammen med ansjoser og 2 spsk af kogelagen. Tilsæt mayonnaise og smag til med kapers, salt og citronsaft. Skær kalkunkødet i skiver og kom saucen over. Grønne bønner og brød passer til. |
|
Opskriften er vist 8968 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer kmh. - 2009-02-07 20:50:22 10min.til en mørbrad på 500gr.er alt for lidt den var helt rå inden i,tænk på samonella. jeg vil gætte på 25-30 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne