Kvarkboller
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark Indsendt : |
|
|
Gær og håndvarm mælk røres sammen med salt, sukker og den halvsmeltede margarine. Kvark, æg og mel tilsættes. Dejen æltes, til den er blank og smidig.
Stilles lunt til hævning ca. 30 min. Æltes igennem og formes til boller. Efterhæves ca. 15 min. på smurt plade eller bagepapir. Pensles og bages i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 200°. - Dejen kan også formes som et brød, der efterhæves og bages ca. 40 min. ved 200°. |
|
Opskriften er vist 42187 gange,
og udskrevet 1230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Bendte sørensen - 2024-07-01 12:26:34 Er det alm ovn 200 grader eller varmluft? Anne Mette - 2020-02-27 15:01:30 Smager skønt. Jeg brugte 15 g gær. Hævede i 6 timer ved ca. 17* Efterhævede 2,5 timer ved stuetemperatur. De blev store og luftige. Birte - 2019-11-12 14:39:50 Rigtig dejlige boller - lette og luftige. Og de er bestemt fryseegnede. anonym - 2019-06-16 16:08:54 Er de fryseegnede? Ann - 2018-03-03 14:25:01 Jeg fik lyst til kvarkboller.... Men jeg havde ikke noget kvark. Så jeg kom A38 i, som var tilsat lidt citronsaft, idet kvark er mere syrligt end A38. Derudover kom jer chokoladestykker og Shia-frø i... de smager skønt :-) Camilla - 2014-03-09 16:37:54 Kan de fryses?? Ø - 2010-09-29 20:30:35 Rigtig lækre. Gav dem en smule kardemomme og lod dem hæve natten over på køl rikke - 2008-11-11 18:42:19 super dejlige luftige boller! lette og hurtige at lave Maribo - 2005-01-01 01:01:01 18 - 20 stk. Maribo - 2005-01-01 01:01:01 Lette og luftige, dejlig smag anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvormange boller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne