Rødgrød med fløde
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rabarberstilkene i små stykker og kom dem i gryden med vand, ribs og halvdelen af solbærrene.
Lad det småkoge i 6 minutter. Si det.
Hæld saften tilbage i gryden. Kom de øvrige bær i og giv et opkog, mens der røres om i gryden. Rør jævningen i den varme grød, og hæld den op i serveringsskålen. Drys med lidt sukker, så vil der ikke dannes skind på grøden. Serveres kold med fløde til. |
|
Opskriften er vist 87077 gange,
og udskrevet 1533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (45 stemmer) |
|
Kommentarer ditte - 2010-02-20 16:22:30 det er det beste rød grød med fløde jeg har smarkt nonsine k.h.ditte kærgaard ravn Vivi - 2009-12-27 14:07:18 Til Anne. Du kan jævne med kartoffelmel. Anne - 2005-01-01 01:01:01 hvad gør man når den ikke vil stivne.. jeg har brugt solbær, hindbær og stikkelsbær.... 1,5 l. saft til 1 pose jævner.. og det er afkølet ligesom tyk suppe.. Mikkel - 2005-01-01 01:01:01 Det er en imba opskrift, jeg bruger den på min resturant på Manhatten. Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Det tror jeg gerne, men der er dem der ikke ved hvordan man laver rødgrød - så kan den her opskrift være en hjælp. Torben - 2005-01-01 01:01:01 Der er sikkert lige så mange variationer som der er famillier. I vores bruges kun ribs, hindbær og solbær (ca. 2:2:1) og der tilsættes mandelsplitter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne