Fuglekvidder
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den kogte røgede skinke køres gennem kødhakke eller blendes sammen med løget.
I stedet for eller sammen med skinke kan der bruges pålægsrester eller hamburgerryg.
Vi rør lidt mayonnaise i fuglekvidderen da den så er nemmere at styre på brødet. Serveres på rugbrød med ekstra mayonnaise, kan pyntes med tomatspringer og karse. |
|
Opskriften er vist 56666 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne