Grønkålsuppe med svinebov

Grønkålsuppe med svinebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.svinebov samt nogle ekstra flæskeben
 vand
3 tsk.salt
4-6 storekartofler
1 lilleselleri
4-6 gulerødder
 jævning af 2-3 spsk mel og 1 dl vand
250 g.frossen grønkål
 
Opskrift:
Tø grønkålen op. Kom svinebov og ben i en gryde og tilsæt så meget vand at det dækker. Bring det i kog og fjern alt skummet. Tilsæt salt og lad kødet småkoge ca. 1 time under låg, til det er næsten mørt. Skræl kartofler, selleri og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Kom grønsagerne i gryden og kog vidre ½ time, til alt er mørt. Tag kød og ben op af gryden. Jævn suppen med udrørt hvedemel og kom den optøede grønkål i. Kog suppen igennem og smag til med salt og peber. Server kødet skåret i skiver til suppen sammen med sennep og rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 21830 gange,
og udskrevet 744 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-27 13:10:16
kartoflerne jævner det og gerne lidt røget i ---kan eventul blend det halve af kartoflerne. bruger havregryn til jævne med ,kan ikk ses.bruger ikk mel.

  -   2007-01-04 16:25:36
Blend grøntsager kan bruges istedet for meljævning

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg har et problem. grønkålen svømmer tit ovenpå.hvad gør jeg forkert