Grønkålsuppe med svinebov
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Indsendt : Red : |
|
|
Tø grønkålen op. Kom svinebov og ben i en gryde og tilsæt så meget vand at det dækker. Bring det i kog og fjern alt skummet. Tilsæt salt og lad kødet småkoge ca. 1 time under låg, til det er næsten mørt. Skræl kartofler, selleri og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Kom grønsagerne i gryden og kog vidre ½ time, til alt er mørt. Tag kød og ben op af gryden. Jævn suppen med udrørt hvedemel og kom den optøede grønkål i. Kog suppen igennem og smag til med salt og peber. Server kødet skåret i skiver til suppen sammen med sennep og rugbrød.
|
|
Opskriften er vist 21936 gange,
og udskrevet 744 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer elinuldahl - 2009-02-27 13:10:16 kartoflerne jævner det og gerne lidt røget i ---kan eventul blend det halve af kartoflerne. bruger havregryn til jævne med ,kan ikk ses.bruger ikk mel. Bjerg-Holm - 2007-01-04 16:25:36 Blend grøntsager kan bruges istedet for meljævning endeslev - 2005-01-01 01:01:01 jeg har et problem. grønkålen svømmer tit ovenpå.hvad gør jeg forkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne