Svinekød i sød soyasovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Kog æggene til de er hårde (ca. 10 min.) og tag skallen af
Fjern det værste fedt fra køddet og skær det i kuber på ca. 3 x 2 x 2 cm Knus hvidløgene og hak dem groft Hak korianderroden Varm olien op til den ryger Tilsæt peber, hvidløg og korianderrod og lad det tage farve (15-20 sek!) Tilsæt soyasovs og sukker og skru lidt ned for varmen Lad massen karamellisere let Tilsæt svinekøddet og hold det hele i god bevægelse Tilsæt vand og bring retten i kog Skru ned for varmen, tilsæt æggene og lad det hele simre i ca. 1 time Hvis retten tørrer ud, tilsæt da ekstra vand Når retten er færdig tages æggene op, skæres i halve og lægges tilbage igen Retten pyntes med friske korianderblade Spises med Jasminris Tips: Krydderiblanding kan købes færdiglavet under navnet "Klyang Palo" Det anbefales dog at lave retten som beskrevet ovenfor, da man så er sikker på, hvad det er man spiser! Færdige krydderiblandinger fra asien kan indeholde ingredienser, der absolut ikke burde høre til i det sunde køkken. |
|
Opskriften er vist 19872 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne