Svinekød i sød soyasovs

Svinekød i sød soyasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinebov eller skank
3-4 fedhvidløg
0.5 tsk.groft sort peber
1 tsk.fint hakket korianderrod (Rahk pahk chii)
1 spsk.olie f.eks. vindruekerneolie
2 spsk.sukker
2 spsk.sød soya (Siiew)
7.5 dl.vand
1 stilkfriske korianderblade (Bai pahk chii)
6 æg
 
Opskrift:
Kog æggene til de er hårde (ca. 10 min.) og tag skallen af

Fjern det værste fedt fra køddet og skær det i kuber på ca. 3 x 2 x 2 cm Knus hvidløgene og hak dem groft Hak korianderroden

Varm olien op til den ryger Tilsæt peber, hvidløg og korianderrod og lad det tage farve (15-20 sek!) Tilsæt soyasovs og sukker og skru lidt ned for varmen Lad massen karamellisere let Tilsæt svinekøddet og hold det hele i god bevægelse Tilsæt vand og bring retten i kog Skru ned for varmen, tilsæt æggene og lad det hele simre i ca. 1 time Hvis retten tørrer ud, tilsæt da ekstra vand Når retten er færdig tages æggene op, skæres i halve og lægges tilbage igen Retten pyntes med friske korianderblade

Spises med Jasminris

Tips:

Krydderiblanding kan købes færdiglavet under navnet "Klyang Palo" Det anbefales dog at lave retten som beskrevet ovenfor, da man så er sikker på, hvad det er man spiser! Færdige krydderiblandinger fra asien kan indeholde ingredienser, der absolut ikke burde høre til i det sunde køkken.





karakterer:
Opskriften er vist 19872 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu