Carry svinebov med kål og kanel
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Indsendt : Red : |
|
|
Skær kålen i strimler og kom den i en gryde med 6 dl kogende vand tilsat ½ tsk salt. Kog kålen i 4-5 minutter og hæld den derefter i en sigte (vandet gemmes).
Pil og halvér løgene, skær dem i skiver og svits dem i olien i en tykbundet gryde. Skær svinekødet i store stykker. Brun kødet på en pande og kom det i gryden. Tilsæt karry, kanel og mel og bland det hele godt. Tilsæt kålvand til det dækker kødet. Lad det simre under låg i ca. 30 minutter. Smag til med salt og peber. Halvér tomaterne og bland dem i lige før gryden tages af. Kog risene med gulerodsterningerne. Tilsæt rosiner når risene er kogt. Anret kålen i et varmt fad og hæld kødblandingen over. |
|
Opskriften er vist 10440 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer CWA - 2011-12-01 16:19:16 Hvad gør man med hvidkålen? Beth - 2005-01-01 01:01:01 Smager rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne