Carry svinebov med kål og kanel

Carry svinebov med kål og kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.udbenet svinebov
2 løg (ca. 200 g)
1 spsk.olie
1 Kanelstang
2 spsk.Karry
2 spsk.hvedemel
300 g.cherrytomater
 salt
 friskkværnet hvid peber
800 g.hvidkål, spidskål eller Savoykål
 
 Tilbehør:
 dl.ris
250 g.gulerodsterninger
40 g.rosiner
 
Opskrift:
Skær kålen i strimler og kom den i en gryde med 6 dl kogende vand tilsat ½ tsk salt. Kog kålen i 4-5 minutter og hæld den derefter i en sigte (vandet gemmes).

Pil og halvér løgene, skær dem i skiver og svits dem i olien i en tykbundet gryde. Skær svinekødet i store stykker. Brun kødet på en pande og kom det i gryden. Tilsæt karry, kanel og mel og bland det hele godt. Tilsæt kålvand til det dækker kødet. Lad det simre under låg i ca. 30 minutter. Smag til med salt og peber. Halvér tomaterne og bland dem i lige før gryden tages af.

Kog risene med gulerodsterningerne. Tilsæt rosiner når risene er kogt. Anret kålen i et varmt fad og hæld kødblandingen over.





karakterer:
Opskriften er vist 10440 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-01 16:19:16
Hvad gør man med hvidkålen?

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager rigtig godt.