Rullesteg med fyld
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg Indsendt : Red : |
|
|
Bred slaget ud på bordet og dæk det med skyllede blancherede spinatblade. Rør det hakkede kød med røget skinke, der er skåret i tern, rasp, salt, peber og timian til en fast fars. Dæk slaget med farsen.
Rul stegen sammen og snør den. Brun rullestegen i smørret på alle sider i en gryde. Tilsæt vand og rødvin sammen med laurbærblade, salt, upillede hvidløgsfed, timian og den røgede skinke.
Lad rullestegen simre ved svag varme i ca. 2 timer. Vend den efter den første time. Si skyen, skum den og jævn den let. Kog den godt igennem og smag til.
Serveres med Kartofler og rosenkål. Salat af tynde skiver skrællede jordskokker, der er dryppet med citron og drysset med salt og persille. |
|
Opskriften er vist 25737 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne