Nakkefilet i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun kødet i margarine.
Løg og bacon brunes med.
Kom salt, peber, laurbærblade sennep og tomat ketchup i.
Det hele koger i ca. 1 1/2 til 2 timer.
Afkøles til næste dag.
Skær kødet i skiver, læg det i et ovnfast fad, hæld lagen over kødet, sættes i ovnen ved 180 gr. i ca. 20 min. Drys hakket persille over retten, der steger ca 10 min. endnu. Server ris eller kartoffelmos til. |
|
Opskriften er vist 109975 gange,
og udskrevet 1798 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2016-02-14 13:47:36 Kog et par gulerødder med. Jævn lagen. Brug det meste af den sovs og server kogte kartofler til. Utrolig lækkert. Morten - 2015-03-21 17:06:55 Skift vandet ud med fløde og den sidder lige i skabet... ;-) Per - 2014-02-13 14:18:58 Jeg synes at lagen bør jævnes lidt inden den hældes over kødet i fadet, men det er jo smag og behag. c - 2007-11-22 10:38:27 rigtig dejlig ret, som jeg vil lave igen. Meget nem. Q - 2005-01-01 01:01:01 kanonopskrift !! - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig ret - kan også bruges med mørbrad ( kun koge 30-40 min) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne