Svinebov med asparges
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Indsendt : Red : |
|
|
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad smørret blive gyldent i en gryde ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider, ca. 4 minutter i alt. Tilsæt laurbærblad, gulerod i skiver og løg i både. Hæld bouillon ved og lad kødet simre ved svag varme under låg i 11/2-2 timer. Vend kødet under stegningen. Tag kødet op og dæk det med stanniol.
Del aspargesene i hoved og stilke. Skær stilkene i 1 cm lange stykker. Si skyen fra kødet gennem en finmasket si. Tilsæt bouillon, hvis der ikke er væske nok. Kog saucen op og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand. Krydr med salt, peber og en anelse revet muskatnød. Kom fløden i og kog igennem. Tilsæt aspargesstilkene og kog 2-3 min. Tag saucen fra kogepladen. Skær kødet i meget tynde skiver og læg dem forsigtigt i saucen. Lad dem trække 10 minutter. Retten varmes op til kogepunktet. Kog aspargeshovederne med et par minutter. Drys med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 8997 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kelly Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Super Opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne