Svinebov med asparges

Svinebov med asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.svinebov uden svær og ben
10 g.smør
 peber
1 lillelaurbærblad
1 gulerod
1 løg
2 dl.bouillon
500 g.grønne asparges
 persille
 
 Sauce
 majsstivelse
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
0.5 dl.piskefløde
 
 Tilbehør:
1000 g.Kogte kartofler
 
Opskrift:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad smørret blive gyldent i en gryde ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider, ca. 4 minutter i alt. Tilsæt laurbærblad, gulerod i skiver og løg i både. Hæld bouillon ved og lad kødet simre ved svag varme under låg i 11/2-2 timer. Vend kødet under stegningen. Tag kødet op og dæk det med stanniol.

Del aspargesene i hoved og stilke. Skær stilkene i 1 cm lange stykker. Si skyen fra kødet gennem en finmasket si. Tilsæt bouillon, hvis der ikke er væske nok. Kog saucen op og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand. Krydr med salt, peber og en anelse revet muskatnød. Kom fløden i og kog igennem. Tilsæt aspargesstilkene og kog 2-3 min. Tag saucen fra kogepladen.

Skær kødet i meget tynde skiver og læg dem forsigtigt i saucen. Lad dem trække 10 minutter. Retten varmes op til kogepunktet.

Kog aspargeshovederne med et par minutter. Drys med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 8997 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Super Opskrift