Svinebov med abrikoser
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Indsendt : Red : |
|
|
Gnid boven med timianblade, salt og peber. Varm en stegegryde, der kan tåle ovnvarme godt op, og læg boven i gryden med fedtsiden nedad.
Lad den brune, til noget af fedtet er smeltet af. Vend kødstykket og brun det godt på de andre sider.
Pil løgene, skær dem i tynde både og brun dem i gryden. Klip abrikoserne i strimler og kom dem i gryden sammen med vandet. Læg låg på gryden og sæt den i en kold ovn. Tænd på 200 grader og lad kødet stege i 11/2-2 timer, til det nemt kan løsnes fra benet.
Tag kødet op af gryden. Jævn skyen med mel udrørt i koldt vand. Kog saucen igennem og smag til med salt og peber. Skær kødet fra benet og skær det i så pæne skiver som muligt. Kødet kan også sættes i ovnen i et ildfast fad med låg eller stanniol. |
|
Opskriften er vist 7848 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne