Rullesteg med tørret frugt
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg Indsendt : Red : |
|
|
Læg abrikoser og svesker i blød i koldt vand i køleskab i 6 timer.
Hæld dem op i en si og gem udblødningsvandet. Dup kødet tørt med køkkenrulle og drys med salt og peber. Flæk vanillestangen, skrab marven ud -gem vanillestangen til senere - og bland den med abrikoser, svesker, kardemomme og muskat. Fordel fyldet på kødet, rul stegen sammen og snør den. Læg den i en lille bradepande eller sandkageform. Hæld vinen og 3 dl udblødningsvand ved kødet sammen med vanillestang og stjerneanis. Sæt kødet midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 grader og lad stegen stå i ca. 11/2 time. Stik en kødnål i stegen og check om den er gennemstegt - kødsaften skal være klar. Dæk kødet med stanniol og lad stegen hvile i ca. 20 minutter. Skær sellerien i tændstiktynde stave og giv dem et opkog i kogende letsaltet vand. Kog grønkålsbla-dene 1-2 minutter i det samme vand. Snit grønkålsbladene groft og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend selleri og groft hakkede mandler i. Hæld skyen i en gryde, skum evt. for fedt og giv den et opkog. Jævn den med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber og si saucen. Skær kødet i skiver. |
|
Opskriften er vist 12462 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne