Portugisiske løg
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Portugal Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles og overhældes med kogende vand.
Lad dem stå i vandet i ca 10 minutter.
Salviebladene skylles og hakkes groft. Udhul forsigtigt løgene med en kniv og en spids teske og hak indmaden fint. Smelt 2 spsk. smør på en stegepande og lad det hakkede løg snurre gennemsigtigt. Kom det hakkede kød ved, drys med salt og peber og brun det hele under omrøring. Tilsæt salvieblade, citronskal, citronsaft og rødvin, rør godt rundt, smag til med bouillonpulver og lad det hele koge svagt i 10 minutter. Bland creme fraichen i og fyld farsen i de godt afdryppede, udhulede løg. Stil løgene i et rundt, ovnfast fad, hæld bouillonen ved og lad løgene småkoge for middel varme og under låg i 45 minutter. Drys de fyldte løg med den revne ost, fordel resten af smørret over dem i små flager og lad løgene gratinere 5 minutter i en 250 grader varm ovn eller under grillen. Hertil passer bondebrød eller landbrød. Tips: Til denne ret skal anvendes hakket kød i ordets bogstaveligste forstand. Det vil sige ikke noget med at lade lammekødet gå igennem kødmaskinen. Kødet skal først skæres småt ud og derefter bearbejdes med en stor, skarp kniv. Man skal kunne mærke de små kødstykker i farsen. |
|
Opskriften er vist 10637 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne