Tyrkiske hakkebøffer
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udblød raspen i varmt vand.
Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint Bland det hakkede kød grundigt med løg, hvidløg, æg, sennep, krydderier og det udblødte rasp og smag til med rigeligt salt og peber. Del farsen i 4 portioner, som formes til kugler, der trykkes flade. Herover fordeles fetaosten, farsen foldes sammen om osten og formes til aflange hakkebøffer. Olien varmes på en stegepande, og bøfferne steges for middel varme i ca 15 minutter i alt. Vendes hyppigt under stegningen. Hertil passer tomatsalat og groft bondebrød. |
|
Opskriften er vist 32307 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne