Tyrkiske hakkebøffer

Tyrkiske hakkebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :
Tyrkiske hakkebøffer, billede 4 Tyrkiske hakkebøffer, billede 1 Tyrkiske hakkebøffer, billede 2 Tyrkiske hakkebøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk.rasp
2 spsk.vand
 
2 løg
2 fedhvidløg
600 g.lammekød, hakket
1 æg
1 tsk.sennep
0.5 tsk.paprika, edelsuss
0.5 tsk.timian, tørret
1 knsp.basilikum. tørret
 salt
 peber
150 g.fetaost
 
 Til stegning:
4 spsk.olie
 
Opskrift:
Udblød raspen i varmt vand.

Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint

Bland det hakkede kød grundigt med løg, hvidløg, æg, sennep, krydderier og det udblødte rasp og smag til med rigeligt salt og peber.

Del farsen i 4 portioner, som formes til kugler, der trykkes flade. Herover fordeles fetaosten, farsen foldes sammen om osten og formes til aflange hakkebøffer.

Olien varmes på en stegepande, og bøfferne steges for middel varme i ca 15 minutter i alt.

Vendes hyppigt under stegningen.

Hertil passer tomatsalat og groft bondebrød.





karakterer:
Opskriften er vist 32167 gange,
og udskrevet 428 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu