Fadkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 355718 gange,
og udskrevet 14582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (68 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-05-22 22:09:50 Smagte dejligt. Kom gulerødder og ærter i også :) edit - 2011-08-08 14:34:19 umm jeg kom porre i osse det er hel fantastisk Anna Marie - 2011-03-31 13:43:06 Noget af det bedste jeg har smagt længe, virkelig lækkert. anonym - 2011-03-31 11:08:57 Dejlig nem ret der passer sig selv. Vi fik kartoffelmos til, det var også godt. Sovsen er for tynd, så næste gang jævner jeg den lidt, inden den bliver hældt over fadet. Rikke - 2010-10-05 14:51:44 Den smager tossegodt, tak!!! Har også prøvet den med lidt kaffefløde, det blev det ikke ringere af : ) Trine - 2010-06-23 22:36:57 Det er sjællent at retter der er sunde, er nemme at lave. Jeg takker mange gange for en nem, sund og samtidigt velsmagende ret :) ALLETIDERS...! :) lotte - 2010-03-09 15:33:32 kan man fryse retten Eddie - 2010-02-02 10:09:52 Ikke fantastisk, men ok. Justerede med en dåse flåede tomater og lidt gulerødder. Rigtig godt med champignon, brugte 500g. anonym - 2009-11-09 19:06:27 Rigtig lækker ret, og fantastisk med råstegte kartofler. anonym - 2009-11-07 20:02:37 God til en slankekur! Smager MEGET magert! anonym - 2009-10-29 11:06:17 Kan man bytte lidt rundt på nogen af grøntsagerne og smide flåede tomater på istedet? Bonzo - 2009-09-28 18:38:43 denne ret er super god. og smager af meget mere end man lige tror.. jeg fik brune ris til og det var super godt.. Louise:) - 2009-06-06 19:15:04 Super lækker ret...Den er bare helt i orden:) Tak for det... anonym - 2009-06-06 02:06:07 Kanon god ret, men foretrækker også nye kartofler til..... 123n - 2009-04-08 16:48:09 det smager rigtig godt. prøv med kartofler til :D nkdp - 2008-11-26 15:02:07 kanon lækkert og meget nemt, det passer sig selv mumsss anonym - 2008-10-18 17:56:58 det er en overraskende god måde at serevere kylling på og det passer sig selv i ovnen,ritig god,hmm havde nok ikke forventet det smagte af noget som helst men,der må hermed siges det gør det,rigtig dejligt , så tak for opskriften!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne