Fadkylling

Fadkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Fadkylling, billede 4 Fadkylling, billede 1 Fadkylling, billede 2 Fadkylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Kom kyllingefiletterne i et ovnfast fad, krydr med salt og peber.

Rens champignonerne, store champignon skæres i kvarte. Pil og hak løget. Fjern stilk og frøstol fra peberfrugterne og skær dem i terninger. Fordel grøntsagerne over kyllingefiletterne.

Rør 2 dl. bouillon sammen med tomatpure og hæld det over, kryder med salt og peber.

Sæt fadet i en 200 grader C. alm. ovn 40-60 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 355715 gange,
og udskrevet 14582 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (68 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8831 (2102 kcal)
KJ pr. Pers. 2207 (525 kcal)
Vægt ialt 2744 gram
Vægt pr. Pers. 686 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 321 KJ (76 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 0.6 gram
Kulhydrat 12.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-22 22:09:50
Smagte dejligt. Kom gulerødder og ærter i også :)

  -   2011-08-08 14:34:19
umm jeg kom porre i osse det er hel fantastisk

  -   2011-03-31 13:43:06
Noget af det bedste jeg har smagt længe, virkelig lækkert.

  -   2011-03-31 11:08:57
Dejlig nem ret der passer sig selv. Vi fik kartoffelmos til, det var også godt. Sovsen er for tynd, så næste gang jævner jeg den lidt, inden den bliver hældt over fadet.

  -   2010-10-05 14:51:44
Den smager tossegodt, tak!!! Har også prøvet den med lidt kaffefløde, det blev det ikke ringere af : )

  -   2010-06-23 22:36:57
Det er sjællent at retter der er sunde, er nemme at lave. Jeg takker mange gange for en nem, sund og samtidigt velsmagende ret :) ALLETIDERS...! :)

  -   2010-03-09 15:33:32
kan man fryse retten

  -   2010-02-02 10:09:52
Ikke fantastisk, men ok. Justerede med en dåse flåede tomater og lidt gulerødder. Rigtig godt med champignon, brugte 500g.

  -   2009-11-09 19:06:27
Rigtig lækker ret, og fantastisk med råstegte kartofler.

  -   2009-11-07 20:02:37
God til en slankekur! Smager MEGET magert!

  -   2009-10-29 11:06:17
Kan man bytte lidt rundt på nogen af grøntsagerne og smide flåede tomater på istedet?

  -   2009-09-28 18:38:43
denne ret er super god. og smager af meget mere end man lige tror.. jeg fik brune ris til og det var super godt..

  -   2009-06-06 19:15:04
Super lækker ret...Den er bare helt i orden:) Tak for det...

  -   2009-06-06 02:06:07
Kanon god ret, men foretrækker også nye kartofler til.....

  -   2009-04-08 16:48:09
det smager rigtig godt. prøv med kartofler til :D

  -   2008-11-26 15:02:07
kanon lækkert og meget nemt, det passer sig selv mumsss

  -   2008-10-18 17:56:58
det er en overraskende god måde at serevere kylling på og det passer sig selv i ovnen,ritig god,hmm havde nok ikke forventet det smagte af noget som helst men,der må hermed siges det gør det,rigtig dejligt , så tak for opskriften!!