Farserede auberginer med lammekød
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Auberginerne vaskes og halveres på langs.
Den lange stilk fjernes, og skærfladerne pensles med citronsaft.
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.
Lad olien blive varm på en stegepande og lad halvdelen af løgene og hvidløgene gyldne heri. Kom det hakkede kød på panden og steg det, til det bliver grynet. Tag panden af varmen, rør tomatpure og krydderier i det hakkede kød og smag til med salt og peber. Udhul forsigtigt de halve auberginer med en spids ske og fyld dem med kødmassen. Tomaterne skoldes, flås og skæres i små stykker. Auberginekødet, som er taget ud af skallerne, hakkes fint og blandes med tomaterne og resten af løg og hvidløg. Rør bouillonen i og smag til med salt og peber. Denne tomatblanding hældes i et stort ovnfast fad eller bradepande. De farserede auberginer stilles side om side oven på tomatblandingen, og fadet sættes i en 200-225 grader varm ovn på midterste ribbe i ca 40 minutter. Hertil passer godt bondebrød |
|
Opskriften er vist 13262 gange,
og udskrevet 518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne