Hvidvinsgryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i ikke alt for små terninger.
Pil løg og hvidløg, skær løgene i ringe og halver hvidløgsfeddene.
Bland melet i en skål med salt og peber og vend kødterningerne heri.
Varm olien i en gryde, der kan tåle at stilles i ovnen, og brun kødet i 5 minutter sammen med løg og hvidløg. Rør rundt hele tiden, så intet brænder på. Hæld så vinen ved, læg laurbærbladene i og rør godt rundt. Sæt låg på gryden, stil den i en 200 grader C varm ovn på midterste ribbe og lad retten snurre mør i 1 time og 20 minutter. Til sidst røres creme fraiche og citronsaft i, retten smages til med salt og peber og varmes godt igennem, inden den serveres drysset med finthakket persille. Hvis de synes, retten virker for lys, kan de give den nogle dråber kulør. Hertil passer kogte, smørvendte kartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 7110 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne