Serbisk bondegryde

Serbisk bondegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Serbien

SerbienIndsendt :     
Serbisk bondegryde, billede 4 Serbisk bondegryde, billede 1 Serbisk bondegryde, billede 2 Serbisk bondegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.letsaltet flæsk i terninger
1 spsk.olie
1 finthakket løg.
500 g.lammekødsterninger
1 spsk.rosenpaprika
3 dl.bouillon
 
100-150 g.ris
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
 
Opskrift:
100 g. letsaltet flæsk i terninger smeltes af i 1 spsk. olie, heri brunes 1 finthakket løg. 500 g. lammekødsterninger tilsættes og brunes. Gryden tages af varmen, 1 spsk. rosenpaprika røres i, og 3 dl. bouillon hældes ved.

Efter 30 minutters kogetid røres 100-150 g. ris i gryden. Retten koger videre i 10 minutter så røres små terninger af 1 rød og 1 grøn peberfrugt i, og det hele snurrer færdigt i endnu 10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 29120 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-11-10 09:18:48
Jeg elske den her madde

  -   2011-04-13 11:50:47
Opskriften er fin nok i sig selv, men jeg bruger også lidt vegeta, og lidt hvidløg.