Serbisk bondegryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Serbien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
100 g. letsaltet flæsk i terninger smeltes af i 1 spsk. olie, heri brunes 1 finthakket løg.
500 g. lammekødsterninger tilsættes og brunes.
Gryden tages af varmen, 1 spsk. rosenpaprika røres i, og 3 dl. bouillon hældes ved.
Efter 30 minutters kogetid røres 100-150 g. ris i gryden. Retten koger videre i 10 minutter så røres små terninger af 1 rød og 1 grøn peberfrugt i, og det hele snurrer færdigt i endnu 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 29120 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Nikola - Trofast serber - 2020-11-10 09:18:48 Jeg elske den her madde Christian - 2011-04-13 11:50:47 Opskriften er fin nok i sig selv, men jeg bruger også lidt vegeta, og lidt hvidløg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne