Skinkeschnitzler med hvidskimmelost
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Bank skinkeschnitzlerne med fx den flade side af en kødhammer eller en kagerulle. Kødstykkerne skal være ca. 1 cm tykke og 25 cm lange. Fordel salvie, persille og ostestykker på halvdelen af hver skinkeschnitzel. Drys med peber. Fold skinkeschnitzlerne sammen på tværs og snør dem med bomuldsgarn, så fyldet ikke kan løbe ud.
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun kødstykkerne på alle sider (ca. 2 min. i alt). Hæld bouillonen ved og steg derefter kødet ved svag varme og under låg i ca. 6 min. - vend af og til. Tag de fyldte skinkeschnitzler op og drys dem med salt. Lad kødet hvile tildækket i ca. 10 min. Sauce: Hæld stegeskyen gennem en sigte over i en lille gryde og tilsæt fløde og peber. Bring blandingen i kog, tag gryden af varmen og drys saucejævner i under omrøring. Sæt atter gryden tilbage på varmen og kog saucen, stadig under omrøring, i ca. 1 min. Tilsæt persille og smag til. Ved serveringen: Fjern bomuldsgarnet og anret kødet i et varmt fad. Server broccoli, kartofler og sauce i skåle ved siden af. |
|
Opskriften er vist 6950 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne