Sur-sød lammeragout
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i ikke alt for små terninger.
Løgene pilles og hakkes groft.
Varm olien op i en gryde og læg kødterningerne i nogle stykker ad gangen og lad dem blive godt brune.
Tag kødet op af gryden, kom smørret i og lad løgene snurre gennemsigtige heri.
Så kommes kødet tilbage i gryden og krydres med salt. Kanel og nellike.
Rør godt rundt, hæld vinen ved og tilsæt abrikoserne.
Rør igen godt rundt og lad det hele snurre for svag varme og under låg i 1 time.
Pinjekerner eller mandelsplinter ristes let på en tør tefalpande. Ragouten smages til med salt og peber og drysses med pinjekerner eller mandelsplinter lige inden servering Hertil passer løse ris. Tips: Hvis man køber de store og kødfulde tørrede abrikoser, som bla. fås i helsekostforretninger, behøver man ikke at lægge dem i blød før anvendelse. De mindre og mere tørre bør overhældes med kogende vand og stå i blød et par timer inden anvendelsen. |
|
Opskriften er vist 4805 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne