Lammefrikasse fra toscana
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekødet i ca. 3 cm. store terninger.
Flæsket skæres småt ud.
Løget pilles og hakkes fint
Hvidløgsfeddene pilles og skæres i kvarte.
Timian og rosmarin skylles, rystes tørre, blade og nåle pilles af stilkene og hakkes fint.
Kom flæsketerningerne på en stegepande og lad dem stege for svag varme, til de bliver gennemsigtige. Kom olien på panden, skru op for varmen og lad kødterningerne blive godt brune på alle sider i det varme fedtstof. Drys med salt, peber, timian, rosmarin og det itubrækkede laurbærblad. Kom løg og hvidløg ved og lad alt snurre tildækket for svag varme i ca 20 minutter. Pisk æggeblommerne godt sammen med mel, fløde og citronsaft. Tag panden af varmen og rør æggeblandingen i. Varm det hele godt igennem, til saucen bliver tyk. Det må endelig ikke koge, for så skiller saucen. Hertil passer dampet spinat eller dampet courgetter og hvidt brød. |
|
Opskriften er vist 10709 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne