Navarin printanier
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Få slagteren til at skære kødet ud i 12 ensartede stykker.
Skold tomaterne, flå dem og skær dem i små stykker. Bland melet med rigeligt salt og peber og vend kødstykkerne heri. Varm olien op i en stegegryde og brun kødstykkerne godt ved kraftig varme. Pil hvidløgsfedene og pres dem ud over kødet. Tilsæt tomater og timian. Hæld bouillonen ved og lad alt snurre for svag varme under låg i 40 minutter. Gulerødderne skrabes, skylles og halveres på langs. Løgene pilles. Lad smørret smelte på en stegepande, og lad løg og gulerødder snurre heri for svag varme, til løgene bliver gyldne. Drys med lidt salt. Skrab kartoflerne og kom dem i gryden til kødet sammen med løg og gulerødder, hvorefter alt simrer under låg for svag varme i yderligere 25 minutter. Tomatpureen piskes ud i fløden og røres i ragouten, som smages til en sidste gang, inden den sættes rygende varm på bordet. Hertil passer godt bondebrød. |
|
Opskriften er vist 7105 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne